Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14698
Название: | Спосіб виробництва прісного тіста |
Авторы: | Чуйко, Марина Миколаївна Чуйко, Андрій Миколайович Головко, Микола Павлович Томашевська, Раїса Яківна Мартиш, Катерина Володимирівна |
Дата публикации: | 10-июн-2008 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва прісного тіста. Патент України на корисну модель № 32979, МПК (2006), A21D 8/02. М. М. Чуйко, А. М. Чуйко, М. П. Головко, Р. Я. Томашевська, К. В. Мартиш. № u200800704. Заявл. 21.01.2008. Опубл. 10.06.2008, Бюл.№ 11. 2 с. |
Серия/номер: | 11;32979 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва прісного тіста, що включає приготування тіста з борошна, води, харчового кісткового напівфабрикату, який попередньо розмішують у воді з температурою 35...40°С і вводять на стадії замісу тіста, та інших рецептурних компонентів, який відрізняється тим, що харчовий кістковий напівфабрикат вводять у кількості 3-5% до маси борошна, заміс тіста вологістю 40-42% проводять до однорідної консистенції і витримують 30-40 хв., потім тісто використовують у виробництві борошняної продукції або піддають заморожуванню для подальшого зберігання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14698 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
32979.pdf | 62.2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.