Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14698
Название: Спосіб виробництва прісного тіста
Авторы: Чуйко, Марина Миколаївна
Чуйко, Андрій Миколайович
Головко, Микола Павлович
Томашевська, Раїса Яківна
Мартиш, Катерина Володимирівна
Дата публикации: 10-июн-2008
Библиографическое описание: Спосіб виробництва прісного тіста. Патент України на корисну модель № 32979, МПК (2006), A21D 8/02. М. М. Чуйко, А. М. Чуйко, М. П. Головко, Р. Я. Томашевська, К. В. Мартиш. № u200800704. Заявл. 21.01.2008. Опубл. 10.06.2008, Бюл.№ 11. 2 с.
Серия/номер: 11;32979
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва прісного тіста, що включає приготування тіста з борошна, води, харчового кісткового напівфабрикату, який попередньо розмішують у воді з температурою 35...40°С і вводять на стадії замісу тіста, та інших рецептурних компонентів, який відрізняється тим, що харчовий кістковий напівфабрикат вводять у кількості 3-5% до маси борошна, заміс тіста вологістю 40-42% проводять до однорідної консистенції і витримують 30-40 хв., потім тісто використовують у виробництві борошняної продукції або піддають заморожуванню для подальшого зберігання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14698
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
32979.pdf62.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.