Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14698
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чуйко, Марина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Головко, Микола Павлович | - |
dc.contributor.author | Томашевська, Раїса Яківна | - |
dc.contributor.author | Мартиш, Катерина Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T12:04:04Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T12:04:04Z | - |
dc.date.issued | 2008-06-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва прісного тіста. Патент України на корисну модель № 32979, МПК (2006), A21D 8/02. М. М. Чуйко, А. М. Чуйко, М. П. Головко, Р. Я. Томашевська, К. В. Мартиш. № u200800704. Заявл. 21.01.2008. Опубл. 10.06.2008, Бюл.№ 11. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14698 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва прісного тіста, що включає приготування тіста з борошна, води, харчового кісткового напівфабрикату, який попередньо розмішують у воді з температурою 35...40°С і вводять на стадії замісу тіста, та інших рецептурних компонентів, який відрізняється тим, що харчовий кістковий напівфабрикат вводять у кількості 3-5% до маси борошна, заміс тіста вологістю 40-42% проводять до однорідної консистенції і витримують 30-40 хв., потім тісто використовують у виробництві борошняної продукції або піддають заморожуванню для подальшого зберігання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;32979 | - |
dc.title | Спосіб виробництва прісного тіста | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.