Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14698
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧуйко, Марина Миколаївна-
dc.contributor.authorЧуйко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorТомашевська, Раїса Яківна-
dc.contributor.authorМартиш, Катерина Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-21T12:04:04Z-
dc.date.available2022-11-21T12:04:04Z-
dc.date.issued2008-06-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва прісного тіста. Патент України на корисну модель № 32979, МПК (2006), A21D 8/02. М. М. Чуйко, А. М. Чуйко, М. П. Головко, Р. Я. Томашевська, К. В. Мартиш. № u200800704. Заявл. 21.01.2008. Опубл. 10.06.2008, Бюл.№ 11. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14698-
dc.description.abstractСпосіб виробництва прісного тіста, що включає приготування тіста з борошна, води, харчового кісткового напівфабрикату, який попередньо розмішують у воді з температурою 35...40°С і вводять на стадії замісу тіста, та інших рецептурних компонентів, який відрізняється тим, що харчовий кістковий напівфабрикат вводять у кількості 3-5% до маси борошна, заміс тіста вологістю 40-42% проводять до однорідної консистенції і витримують 30-40 хв., потім тісто використовують у виробництві борошняної продукції або піддають заморожуванню для подальшого зберігання.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;32979-
dc.titleСпосіб виробництва прісного тістаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32979.pdf62.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.