Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14630
Назва: | Спосіб виготовлення цукрового печива |
Автори: | Лисюк, Галина Михайлівна Постнова, Ольга Миколаївна Тимчук, Сергій Михайлович Тимчук, Віктор Михайлович Мовчан, Тетяна Дмитрівна |
Дата публікації: | 25-гру-2007 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виготовлення цукрового печива. Патент України на корисну модель № 28718, МПК (2006) A21D 13/00. Г. М. Лисюк, О. М. Постнова, С. М. Тимчук, В. М. Тимчук, Т. Д. Мовчан. № u200706569. Заявл. 12.06.2007. Опубл. 25.12.2007, Бюл.№ 21. 2 с. |
Серія/номер: | 11;28718 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виготовлення цукрового печива, який включає приготування емульсії з молока, інвертного сиропу, цукру, меланжу або фосфатидів, розчину розпушувачів, маргарину або вершкового масла, додавання до емульсії суміші пшеничного та кукурудзяного борошна, замішування тіста, формування і випікання готових виробів, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовується борошно із зрілого зерна цукрової кукурудзи на основі природної мутації su1 в кількості 10-35 % від загальної маси рецептурних компонентів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14630 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
28718.pdf | 62.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.