Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14630
Название: | Спосіб виготовлення цукрового печива |
Авторы: | Лисюк, Галина Михайлівна Постнова, Ольга Миколаївна Тимчук, Сергій Михайлович Тимчук, Віктор Михайлович Мовчан, Тетяна Дмитрівна |
Дата публикации: | 25-дек-2007 |
Библиографическое описание: | Спосіб виготовлення цукрового печива. Патент України на корисну модель № 28718, МПК (2006) A21D 13/00. Г. М. Лисюк, О. М. Постнова, С. М. Тимчук, В. М. Тимчук, Т. Д. Мовчан. № u200706569. Заявл. 12.06.2007. Опубл. 25.12.2007, Бюл.№ 21. 2 с. |
Серия/номер: | 11;28718 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виготовлення цукрового печива, який включає приготування емульсії з молока, інвертного сиропу, цукру, меланжу або фосфатидів, розчину розпушувачів, маргарину або вершкового масла, додавання до емульсії суміші пшеничного та кукурудзяного борошна, замішування тіста, формування і випікання готових виробів, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовується борошно із зрілого зерна цукрової кукурудзи на основі природної мутації su1 в кількості 10-35 % від загальної маси рецептурних компонентів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14630 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
28718.pdf | 62.53 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.