Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14630
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Постнова, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Тимчук, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Тимчук, Віктор Михайлович | - |
dc.contributor.author | Мовчан, Тетяна Дмитрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T10:59:55Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T10:59:55Z | - |
dc.date.issued | 2007-12-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виготовлення цукрового печива. Патент України на корисну модель № 28718, МПК (2006) A21D 13/00. Г. М. Лисюк, О. М. Постнова, С. М. Тимчук, В. М. Тимчук, Т. Д. Мовчан. № u200706569. Заявл. 12.06.2007. Опубл. 25.12.2007, Бюл.№ 21. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14630 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення цукрового печива, який включає приготування емульсії з молока, інвертного сиропу, цукру, меланжу або фосфатидів, розчину розпушувачів, маргарину або вершкового масла, додавання до емульсії суміші пшеничного та кукурудзяного борошна, замішування тіста, формування і випікання готових виробів, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовується борошно із зрілого зерна цукрової кукурудзи на основі природної мутації su1 в кількості 10-35 % від загальної маси рецептурних компонентів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;28718 | - |
dc.title | Спосіб виготовлення цукрового печива | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.