Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14630
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorПостнова, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorТимчук, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorТимчук, Віктор Михайлович-
dc.contributor.authorМовчан, Тетяна Дмитрівна-
dc.date.accessioned2022-11-21T10:59:55Z-
dc.date.available2022-11-21T10:59:55Z-
dc.date.issued2007-12-25-
dc.identifier.citationСпосіб виготовлення цукрового печива. Патент України на корисну модель № 28718, МПК (2006) A21D 13/00. Г. М. Лисюк, О. М. Постнова, С. М. Тимчук, В. М. Тимчук, Т. Д. Мовчан. № u200706569. Заявл. 12.06.2007. Опубл. 25.12.2007, Бюл.№ 21. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14630-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення цукрового печива, який включає приготування емульсії з молока, інвертного сиропу, цукру, меланжу або фосфатидів, розчину розпушувачів, маргарину або вершкового масла, додавання до емульсії суміші пшеничного та кукурудзяного борошна, замішування тіста, формування і випікання готових виробів, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовується борошно із зрілого зерна цукрової кукурудзи на основі природної мутації su1 в кількості 10-35 % від загальної маси рецептурних компонентів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;28718-
dc.titleСпосіб виготовлення цукрового печиваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28718.pdf62.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.