Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14630
Назва: Спосіб виготовлення цукрового печива
Автори: Лисюк, Галина Михайлівна
Постнова, Ольга Миколаївна
Тимчук, Сергій Михайлович
Тимчук, Віктор Михайлович
Мовчан, Тетяна Дмитрівна
Дата публікації: 25-гру-2007
Бібліографічний опис: Спосіб виготовлення цукрового печива. Патент України на корисну модель № 28718, МПК (2006) A21D 13/00. Г. М. Лисюк, О. М. Постнова, С. М. Тимчук, В. М. Тимчук, Т. Д. Мовчан. № u200706569. Заявл. 12.06.2007. Опубл. 25.12.2007, Бюл.№ 21. 2 с.
Серія/номер: 11;28718
Короткий огляд (реферат): Спосіб виготовлення цукрового печива, який включає приготування емульсії з молока, інвертного сиропу, цукру, меланжу або фосфатидів, розчину розпушувачів, маргарину або вершкового масла, додавання до емульсії суміші пшеничного та кукурудзяного борошна, замішування тіста, формування і випікання готових виробів, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовується борошно із зрілого зерна цукрової кукурудзи на основі природної мутації su1 в кількості 10-35 % від загальної маси рецептурних компонентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14630
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
28718.pdf62.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.