Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14630
Title: Спосіб виготовлення цукрового печива
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Постнова, Ольга Миколаївна
Тимчук, Сергій Михайлович
Тимчук, Віктор Михайлович
Мовчан, Тетяна Дмитрівна
Issue Date: 25-Dec-2007
Citation: Спосіб виготовлення цукрового печива. Патент України на корисну модель № 28718, МПК (2006) A21D 13/00. Г. М. Лисюк, О. М. Постнова, С. М. Тимчук, В. М. Тимчук, Т. Д. Мовчан. № u200706569. Заявл. 12.06.2007. Опубл. 25.12.2007, Бюл.№ 21. 2 с.
Series/Report no.: 11;28718
Abstract: Спосіб виготовлення цукрового печива, який включає приготування емульсії з молока, інвертного сиропу, цукру, меланжу або фосфатидів, розчину розпушувачів, маргарину або вершкового масла, додавання до емульсії суміші пшеничного та кукурудзяного борошна, замішування тіста, формування і випікання готових виробів, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовується борошно із зрілого зерна цукрової кукурудзи на основі природної мутації su1 в кількості 10-35 % від загальної маси рецептурних компонентів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14630
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28718.pdf62.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.