Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14542
Назва: Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген"
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Москаленко, Ольга Василівна
Горбань, Віктор Григорович
Чернова, Людмила Олександрівна
Дата публікації: 12-лис-2007
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген". Патент України на корисну модель № 27526, МПК (2006) A23L 1/31. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, О. В. Москаленко, В. Г. Горбань, Л. О. Чернова. № u200704804. Заявл. 28.04.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с.
Серія/номер: 11;27526
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген", що включає підготовку сировини, подрібнення, з'єднання інгредієнтів, перемішування, вибивання фаршу, порціонування, формування, панірування та теплову обробку, який відрізняється тим, що на етапі з'єднання інгредієнтів в фарш додатково вводять збагачувач білковий "Протоген" у кількості 10-15 % замість основної м'ясної сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14542
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27526.pdf67.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.