Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14542
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Валентина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Москаленко, Ольга Василівна | - |
dc.contributor.author | Горбань, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Чернова, Людмила Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-20T13:55:31Z | - |
dc.date.available | 2022-11-20T13:55:31Z | - |
dc.date.issued | 2007-11-12 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген". Патент України на корисну модель № 27526, МПК (2006) A23L 1/31. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, О. В. Москаленко, В. Г. Горбань, Л. О. Чернова. № u200704804. Заявл. 28.04.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14542 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген", що включає підготовку сировини, подрібнення, з'єднання інгредієнтів, перемішування, вибивання фаршу, порціонування, формування, панірування та теплову обробку, який відрізняється тим, що на етапі з'єднання інгредієнтів в фарш додатково вводять збагачувач білковий "Протоген" у кількості 10-15 % замість основної м'ясної сировини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;27526 | - |
dc.title | Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.