Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14542
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКоваленко, Валентина Олексіївна-
dc.contributor.authorМоскаленко, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorЧернова, Людмила Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-20T13:55:31Z-
dc.date.available2022-11-20T13:55:31Z-
dc.date.issued2007-11-12-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген". Патент України на корисну модель № 27526, МПК (2006) A23L 1/31. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, О. В. Москаленко, В. Г. Горбань, Л. О. Чернова. № u200704804. Заявл. 28.04.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14542-
dc.description.abstractСпосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген", що включає підготовку сировини, подрібнення, з'єднання інгредієнтів, перемішування, вибивання фаршу, порціонування, формування, панірування та теплову обробку, який відрізняється тим, що на етапі з'єднання інгредієнтів в фарш додатково вводять збагачувач білковий "Протоген" у кількості 10-15 % замість основної м'ясної сировини.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;27526-
dc.titleСпосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27526.pdf67.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.