Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14542
Название: Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген"
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Москаленко, Ольга Василівна
Горбань, Віктор Григорович
Чернова, Людмила Олександрівна
Дата публикации: 12-ноя-2007
Библиографическое описание: Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген". Патент України на корисну модель № 27526, МПК (2006) A23L 1/31. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, О. В. Москаленко, В. Г. Горбань, Л. О. Чернова. № u200704804. Заявл. 28.04.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с.
Серия/номер: 11;27526
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген", що включає підготовку сировини, подрібнення, з'єднання інгредієнтів, перемішування, вибивання фаршу, порціонування, формування, панірування та теплову обробку, який відрізняється тим, що на етапі з'єднання інгредієнтів в фарш додатково вводять збагачувач білковий "Протоген" у кількості 10-15 % замість основної м'ясної сировини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14542
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
27526.pdf67.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.