Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14542
Title: | Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген" |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Коваленко, Валентина Олексіївна Москаленко, Ольга Василівна Горбань, Віктор Григорович Чернова, Людмила Олександрівна |
Issue Date: | 12-Nov-2007 |
Citation: | Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген". Патент України на корисну модель № 27526, МПК (2006) A23L 1/31. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, О. В. Москаленко, В. Г. Горбань, Л. О. Чернова. № u200704804. Заявл. 28.04.2007. Опубл. 12.11.2007, Бюл.№ 18. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;27526 |
Abstract: | Спосіб виробництва м'ясних січених виробів з додаванням збагачувача білкового "Протоген", що включає підготовку сировини, подрібнення, з'єднання інгредієнтів, перемішування, вибивання фаршу, порціонування, формування, панірування та теплову обробку, який відрізняється тим, що на етапі з'єднання інгредієнтів в фарш додатково вводять збагачувач білковий "Протоген" у кількості 10-15 % замість основної м'ясної сировини. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14542 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.