Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14406
Название: Дослідження страв з використанням сої
Авторы: Рибаченко, М.С.
Бахмач, В.О.
Научный руководитель: Корецька, І.Л.
Ключевые слова: страва;соя;страви з використанням сої;дослідження страви
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Рибаченко М. С., Бахмач В. О. Дослідження страв з використанням сої / наук. керівник І. Л. Корецька. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 100.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14406
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_ribachenko_bahmach_stor100_2022.pdf155.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.