Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14406
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКорецька, І.Л.-
dc.contributor.authorРибаченко, М.С.-
dc.contributor.authorБахмач, В.О.-
dc.date.accessioned2022-11-18T17:19:52Z-
dc.date.available2022-11-18T17:19:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРибаченко М. С., Бахмач В. О. Дослідження страв з використанням сої / наук. керівник І. Л. Корецька. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 100.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14406-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectстраваuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectстрави з використанням соїuk_UA
dc.subjectдослідження стравиuk_UA
dc.titleДослідження страв з використанням соїuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.