Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14405
Назва: Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry
Інші назви: Удосконалення технології льодяникової карамелі на основі ізомальтиту та рослинної добавки барбарису
Автори: Sema, O.
Науковий керівник : Aksonova, O.А.
Ключові слова: льодяникова карамель;ізомальтит;рослинна добавка;рослинна добавка барбарису;lollipop caramel;isomaltite;herbal supplement;barberry herbal supplement
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Sema O. Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry / scientific adviser O. А. Aksonova. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 99.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14405
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sema_stor99_2022.pdf153.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.