Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14405
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorAksonova, O.А.-
dc.contributor.authorSema, O.-
dc.date.accessioned2022-11-18T17:06:23Z-
dc.date.available2022-11-18T17:06:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationSema O. Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry / scientific adviser O. А. Aksonova. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 99.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14405-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectльодяникова карамельuk_UA
dc.subjectізомальтитuk_UA
dc.subjectрослинна добавкаuk_UA
dc.subjectрослинна добавка барбарисуuk_UA
dc.subjectlollipop carameluk_UA
dc.subjectisomaltiteuk_UA
dc.subjectherbal supplementuk_UA
dc.subjectbarberry herbal supplementuk_UA
dc.titleImprovement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberryuk_UA
dc.title.alternativeУдосконалення технології льодяникової карамелі на основі ізомальтиту та рослинної добавки барбарисуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sema_stor99_2022.pdf153.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.