Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14405
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Aksonova, O.А. | - |
dc.contributor.author | Sema, O. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T17:06:23Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T17:06:23Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Sema O. Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry / scientific adviser O. А. Aksonova. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 99. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14405 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | льодяникова карамель | uk_UA |
dc.subject | ізомальтит | uk_UA |
dc.subject | рослинна добавка | uk_UA |
dc.subject | рослинна добавка барбарису | uk_UA |
dc.subject | lollipop caramel | uk_UA |
dc.subject | isomaltite | uk_UA |
dc.subject | herbal supplement | uk_UA |
dc.subject | barberry herbal supplement | uk_UA |
dc.title | Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberry | uk_UA |
dc.title.alternative | Удосконалення технології льодяникової карамелі на основі ізомальтиту та рослинної добавки барбарису | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sema_stor99_2022.pdf | 153.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.