Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14396
Назва: Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів
Автори: Соломенцева, О.В.
Науковий керівник : Мурликіна, Н.В.
Ключові слова: cолодові екстракти;пажитник;cолодові екстракти на основі пажитника;функціональні напівфабрикати
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Соломенцева О. В. Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів / наук. керівник Н. В. Мурликіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 97.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14396
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_solomenceva_stor97_2022.pdf158.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.