Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14396
Название: Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів
Авторы: Соломенцева, О.В.
Научный руководитель: Мурликіна, Н.В.
Ключевые слова: cолодові екстракти;пажитник;cолодові екстракти на основі пажитника;функціональні напівфабрикати
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Соломенцева О. В. Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів / наук. керівник Н. В. Мурликіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 97.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14396
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_solomenceva_stor97_2022.pdf158.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.