Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14396
Название: | Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів |
Авторы: | Соломенцева, О.В. |
Научный руководитель: | Мурликіна, Н.В. |
Ключевые слова: | cолодові екстракти;пажитник;cолодові екстракти на основі пажитника;функціональні напівфабрикати |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Соломенцева О. В. Солодові екстракти на основі пажитника як основа для виготовлення функціональних напівфабрикатів / наук. керівник Н. В. Мурликіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 97. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14396 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_solomenceva_stor97_2022.pdf | 158.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.