Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14384
Назва: | Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Дубініна, Антоніна Анатоліївна Щербакова, Тетяна Віталіївна Чуйко, Андрій Миколайович |
Дата публікації: | 15-гру-2006 |
Бібліографічний опис: | Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани. Патент України на корисну модель № 19745, МПК (2006), A23L 1/27. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова. А. М. Чуйко. № u200608618. Заявл. 31.07.2006. Опубл. 15.12.2006, Бюл. № 12. 2 с. |
Серія/номер: | 11;19745 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани, що включає обробку сировини стабілізуючою речовиною, який відрізняється тим, що звільнену від кісточок сировину пересипають хлоридом калію у кількості 1,5...3,0 % до маси сировини і витримують протягом 20...30 хв. при температурі 10...20 °С. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14384 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19745.pdf | 94.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.