Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14384
Назва: Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Чуйко, Андрій Миколайович
Дата публікації: 15-гру-2006
Бібліографічний опис: Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани. Патент України на корисну модель № 19745, МПК (2006), A23L 1/27. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова. А. М. Чуйко. № u200608618. Заявл. 31.07.2006. Опубл. 15.12.2006, Бюл. № 12. 2 с.
Серія/номер: 11;19745
Короткий огляд (реферат): Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани, що включає обробку сировини стабілізуючою речовиною, який відрізняється тим, що звільнену від кісточок сировину пересипають хлоридом калію у кількості 1,5...3,0 % до маси сировини і витримують протягом 20...30 хв. при температурі 10...20 °С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14384
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19745.pdf94.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.