Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14384
Название: Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Чуйко, Андрій Миколайович
Дата публикации: 15-дек-2006
Библиографическое описание: Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани. Патент України на корисну модель № 19745, МПК (2006), A23L 1/27. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова. А. М. Чуйко. № u200608618. Заявл. 31.07.2006. Опубл. 15.12.2006, Бюл. № 12. 2 с.
Серия/номер: 11;19745
Краткий осмотр (реферат): Спосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани, що включає обробку сировини стабілізуючою речовиною, який відрізняється тим, що звільнену від кісточок сировину пересипають хлоридом калію у кількості 1,5...3,0 % до маси сировини і витримують протягом 20...30 хв. при температурі 10...20 °С.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14384
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
19745.pdf94.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.