Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14384
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorЩербакова, Тетяна Віталіївна-
dc.contributor.authorЧуйко, Андрій Миколайович-
dc.date.accessioned2022-11-18T15:53:08Z-
dc.date.available2022-11-18T15:53:08Z-
dc.date.issued2006-12-15-
dc.identifier.citationСпосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани. Патент України на корисну модель № 19745, МПК (2006), A23L 1/27. О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова. А. М. Чуйко. № u200608618. Заявл. 31.07.2006. Опубл. 15.12.2006, Бюл. № 12. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14384-
dc.description.abstractСпосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціани, що включає обробку сировини стабілізуючою речовиною, який відрізняється тим, що звільнену від кісточок сировину пересипають хлоридом калію у кількості 1,5...3,0 % до маси сировини і витримують протягом 20...30 хв. при температурі 10...20 °С.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;19745-
dc.titleСпосіб стабілізації кольору рослинної сировини, яка містить антоціаниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19745.pdf94.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.