Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14363
Название: Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research
Другие названия: Розробка нежирного майонезу без яєць: попереднє реологічне дослідження
Авторы: Sachko, А.
Научный руководитель: Gubsky, S.М.
Ключевые слова: майонез;нежирний майонез без яєць;реологічне дослідження;mayonnaise;low-fat mayonnaise without eggs;rheological research
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Sachko А. Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research / scientific adviser , S. М. Gubsky. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 95.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14363
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sachko_stor95_2022.pdf154 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.