Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14363
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorGubsky, S.М.-
dc.contributor.authorSachko, А.-
dc.date.accessioned2022-11-18T14:38:51Z-
dc.date.available2022-11-18T14:38:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationSachko А. Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research / scientific adviser , S. М. Gubsky. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 95.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14363-
dc.language.isoEnglishuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectмайонезuk_UA
dc.subjectнежирний майонез без яєцьuk_UA
dc.subjectреологічне дослідженняuk_UA
dc.subjectmayonnaise-
dc.subjectlow-fat mayonnaise without eggs-
dc.subjectrheological research-
dc.titleDevelopment of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological researchuk_UA
dc.title.alternativeРозробка нежирного майонезу без яєць: попереднє реологічне дослідженняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sachko_stor95_2022.pdf154 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.