Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14357
Назва: Перспективи використання дикоросу Salicornia Europea у технології хліба житньо-пшеничного
Автори: Солнцева, С.Д.
Науковий керівник : Євлаш, В.В.
Газзаві-Рогозіна, Л.В.
Ключові слова: дикорос Salicornia Europea;хліб житньо-пшеничний;технологія хліба житньо-пшеничного
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Солнцева С. Д. Перспективи використання дикоросу Salicornia Europea у технології хліба житньо-пшеничного / наук. керівники : В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 94.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14357
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_solnceva_stor94_2022.pdf155.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.