Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14357
Назва: | Перспективи використання дикоросу Salicornia Europea у технології хліба житньо-пшеничного |
Автори: | Солнцева, С.Д. |
Науковий керівник : | Євлаш, В.В. Газзаві-Рогозіна, Л.В. |
Ключові слова: | дикорос Salicornia Europea;хліб житньо-пшеничний;технологія хліба житньо-пшеничного |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Солнцева С. Д. Перспективи використання дикоросу Salicornia Europea у технології хліба житньо-пшеничного / наук. керівники : В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 94. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14357 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_solnceva_stor94_2022.pdf | 155.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.