Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14357
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄвлаш, В.В.-
dc.contributor.advisorГаззаві-Рогозіна, Л.В.-
dc.contributor.authorСолнцева, С.Д.-
dc.date.accessioned2022-11-18T14:21:05Z-
dc.date.available2022-11-18T14:21:05Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСолнцева С. Д. Перспективи використання дикоросу Salicornia Europea у технології хліба житньо-пшеничного / наук. керівники : В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 94.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14357-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectдикорос Salicornia Europeauk_UA
dc.subjectхліб житньо-пшеничнийuk_UA
dc.subjectтехнологія хліба житньо-пшеничногоuk_UA
dc.titleПерспективи використання дикоросу Salicornia Europea у технології хліба житньо-пшеничногоuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_solnceva_stor94_2022.pdf155.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.