Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14341
Назва: Інноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировини
Автори: Дунаєвський, Н.Я.
Науковий керівник : Дударєв, І.М.
Ключові слова: квасолевий соус;сублімована сировина;інноваційна технологія
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Дунаєвський Н. Я. Інноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировини / наук. керівник І. М. Дударєв. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 92.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14341
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dunayevskij_stor92_2022.pdf153.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.