Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14341
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДударєв, І.М.-
dc.contributor.authorДунаєвський, Н.Я.-
dc.date.accessioned2022-11-18T13:49:28Z-
dc.date.available2022-11-18T13:49:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДунаєвський Н. Я. Інноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировини / наук. керівник І. М. Дударєв. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 92.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14341-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectквасолевий соусuk_UA
dc.subjectсублімована сировинаuk_UA
dc.subjectінноваційна технологіяuk_UA
dc.titleІнноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировиниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dunayevskij_stor92_2022.pdf153.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.