Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14329
Назва: | Інноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсів |
Автори: | Бойко, А.А. |
Науковий керівник : | Дударєв, І.М. |
Ключові слова: | глазуровані шоколадом фруктово-ягідно-овочеві чипси;глазуровані чипси;глазуровані шоколадом чипси;фруктово-ягідно-овочевих чипси;Інноваційна технологія |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Бойко А. А. Інноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсів / наук. керівник І. М. Дударєв. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 91. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14329 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bojko_stor91_2022.pdf | 154.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.