Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14329
Название: Інноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсів
Авторы: Бойко, А.А.
Научный руководитель: Дударєв, І.М.
Ключевые слова: глазуровані шоколадом фруктово-ягідно-овочеві чипси;глазуровані чипси;глазуровані шоколадом чипси;фруктово-ягідно-овочевих чипси;Інноваційна технологія
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Бойко А. А. Інноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсів / наук. керівник І. М. Дударєв. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 91.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14329
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_bojko_stor91_2022.pdf154.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.