Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14267
Назва: Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Шевченко, Олена Євгеніївна
Дюкарева, Галина Іванівна
Козлов, Володимир Миколайович
Дата публікації: 15-вер-2005
Бібліографічний опис: Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 9198, МПК 7A23G9/O2. О. І. Черевко, О. Є. Шевченко, Г. І. Дюкарева, В. М. Козлов. № u 200501539. Заявл. 21.02.2005. Опубл. 15.09.2005, Бюл № 9. 2 с.
Серія/номер: 11;9198
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності, що включає підігрів молока до температури 91-95°С, охолодження його до температури 65-75сС, коагуляцію білків шляхом змішування з сироваткою з підкисломолочного сиру з кислотністю 85°Т, який відріз няється тим, що з метою покращення піноутворюючої здатності, консистенції готового продукту та збагачення його йодом в суміш додають попередньо розчинений у воді або сироватці еламін у відношенні 10:1 відповідно, вміст йоду в такому співвідношенні складає 0,1мг%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14267
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9198.pdf94.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.