Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14267
Назва: | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Шевченко, Олена Євгеніївна Дюкарева, Галина Іванівна Козлов, Володимир Миколайович |
Дата публікації: | 15-вер-2005 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 9198, МПК 7A23G9/O2. О. І. Черевко, О. Є. Шевченко, Г. І. Дюкарева, В. М. Козлов. № u 200501539. Заявл. 21.02.2005. Опубл. 15.09.2005, Бюл № 9. 2 с. |
Серія/номер: | 11;9198 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності, що включає підігрів молока до температури 91-95°С, охолодження його до температури 65-75сС, коагуляцію білків шляхом змішування з сироваткою з підкисломолочного сиру з кислотністю 85°Т, який відріз няється тим, що з метою покращення піноутворюючої здатності, консистенції готового продукту та збагачення його йодом в суміш додають попередньо розчинений у воді або сироватці еламін у відношенні 10:1 відповідно, вміст йоду в такому співвідношенні складає 0,1мг%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14267 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
9198.pdf | 94.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.