Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14267
Title: | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Шевченко, Олена Євгеніївна Дюкарева, Галина Іванівна Козлов, Володимир Миколайович |
Issue Date: | 15-Sep-2005 |
Citation: | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 9198, МПК 7A23G9/O2. О. І. Черевко, О. Є. Шевченко, Г. І. Дюкарева, В. М. Козлов. № u 200501539. Заявл. 21.02.2005. Опубл. 15.09.2005, Бюл № 9. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;9198 |
Abstract: | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності, що включає підігрів молока до температури 91-95°С, охолодження його до температури 65-75сС, коагуляцію білків шляхом змішування з сироваткою з підкисломолочного сиру з кислотністю 85°Т, який відріз няється тим, що з метою покращення піноутворюючої здатності, консистенції готового продукту та збагачення його йодом в суміш додають попередньо розчинений у воді або сироватці еламін у відношенні 10:1 відповідно, вміст йоду в такому співвідношенні складає 0,1мг%. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14267 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.