Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14267
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorШевченко, Олена Євгеніївна-
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorКозлов, Володимир Миколайович-
dc.date.accessioned2022-11-18T11:26:49Z-
dc.date.available2022-11-18T11:26:49Z-
dc.date.issued2005-09-15-
dc.identifier.citationСпосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 9198, МПК 7A23G9/O2. О. І. Черевко, О. Є. Шевченко, Г. І. Дюкарева, В. М. Козлов. № u 200501539. Заявл. 21.02.2005. Опубл. 15.09.2005, Бюл № 9. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14267-
dc.description.abstractСпосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності, що включає підігрів молока до температури 91-95°С, охолодження його до температури 65-75сС, коагуляцію білків шляхом змішування з сироваткою з підкисломолочного сиру з кислотністю 85°Т, який відріз няється тим, що з метою покращення піноутворюючої здатності, консистенції готового продукту та збагачення його йодом в суміш додають попередньо розчинений у воді або сироватці еламін у відношенні 10:1 відповідно, вміст йоду в такому співвідношенні складає 0,1мг%.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;9198-
dc.titleСпосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9198.pdf94.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.