Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14267
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Олена Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Дюкарева, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Козлов, Володимир Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T11:26:49Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T11:26:49Z | - |
dc.date.issued | 2005-09-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 9198, МПК 7A23G9/O2. О. І. Черевко, О. Є. Шевченко, Г. І. Дюкарева, В. М. Козлов. № u 200501539. Заявл. 21.02.2005. Опубл. 15.09.2005, Бюл № 9. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14267 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності, що включає підігрів молока до температури 91-95°С, охолодження його до температури 65-75сС, коагуляцію білків шляхом змішування з сироваткою з підкисломолочного сиру з кислотністю 85°Т, який відріз няється тим, що з метою покращення піноутворюючої здатності, консистенції готового продукту та збагачення його йодом в суміш додають попередньо розчинений у воді або сироватці еламін у відношенні 10:1 відповідно, вміст йоду в такому співвідношенні складає 0,1мг%. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;9198 | - |
dc.title | Спосіб одержання напівфабрикату для морозива підвищеної біологічної цінності | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.