Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14131
Назва: Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавок
Автори: Ребрик, К.В.
Науковий керівник : Погарська, В.В.
Юр’єва, О.О.
Ключові слова: закусочні пасти;оздоровче призначення;закусочні пасти оздоровчого призначення;рослинні добавки;натуральні рослинні добавки
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Ребрик К. В. Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавок / наук. керівники : В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 78.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14131
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rebrik_stor78_2022.pdf155.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.