Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14131
Название: Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавок
Авторы: Ребрик, К.В.
Научный руководитель: Погарська, В.В.
Юр’єва, О.О.
Ключевые слова: закусочні пасти;оздоровче призначення;закусочні пасти оздоровчого призначення;рослинні добавки;натуральні рослинні добавки
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Ребрик К. В. Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавок / наук. керівники : В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 78.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14131
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rebrik_stor78_2022.pdf155.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.