Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14127
Название: | Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції |
Авторы: | Горальчук, Андрій Богданович Котляр, Олег Володимирович Гринченко, Ольга Олексіївна |
Дата публикации: | 10-дек-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції. Патент України на винахід № 107319, МПК A23L 1/19 (2006.01). А. Б. Горальчук, О. В. Котляр, О. О. Гринченко. № a 2014 03914. Заявл. 14.04.2014. Опубл. 10.12.2014, Бюл.№ 23. 7 с. |
Серия/номер: | 11;107319 |
Краткий осмотр (реферат): | Винахід належить до способу одержання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції, що містить жировий компонент, піноутворювачі, порошкоподібний наповнювач, причому суху суміш одержують розпилюванням жирового компоненту з температурою вище його температури плавлення на поверхню порошкоподібного наповнювача з температурою нижче температури кристалізації жирового компоненту за співвідношення жировий компонент: порошкоподібний наповнювач (16,7-55,5):(44,5-83,3). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14127 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
107319.pdf | 133.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.