Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14127
Title: Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції
Authors: Горальчук, Андрій Богданович
Котляр, Олег Володимирович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Issue Date: 10-Dec-2014
Citation: Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції. Патент України на винахід № 107319, МПК A23L 1/19 (2006.01). А. Б. Горальчук, О. В. Котляр, О. О. Гринченко. № a 2014 03914. Заявл. 14.04.2014. Опубл. 10.12.2014, Бюл.№ 23. 7 с.
Series/Report no.: 11;107319
Abstract: Винахід належить до способу одержання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції, що містить жировий компонент, піноутворювачі, порошкоподібний наповнювач, причому суху суміш одержують розпилюванням жирового компоненту з температурою вище його температури плавлення на поверхню порошкоподібного наповнювача з температурою нижче температури кристалізації жирового компоненту за співвідношення жировий компонент: порошкоподібний наповнювач (16,7-55,5):(44,5-83,3).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14127
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
107319.pdf133.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.