Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14127
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горальчук, Андрій Богданович | - |
dc.contributor.author | Котляр, Олег Володимирович | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T14:40:07Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T14:40:07Z | - |
dc.date.issued | 2014-12-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції. Патент України на винахід № 107319, МПК A23L 1/19 (2006.01). А. Б. Горальчук, О. В. Котляр, О. О. Гринченко. № a 2014 03914. Заявл. 14.04.2014. Опубл. 10.12.2014, Бюл.№ 23. 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14127 | - |
dc.description.abstract | Винахід належить до способу одержання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції, що містить жировий компонент, піноутворювачі, порошкоподібний наповнювач, причому суху суміш одержують розпилюванням жирового компоненту з температурою вище його температури плавлення на поверхню порошкоподібного наповнювача з температурою нижче температури кристалізації жирового компоненту за співвідношення жировий компонент: порошкоподібний наповнювач (16,7-55,5):(44,5-83,3). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;107319 | - |
dc.title | Спосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
107319.pdf | 133.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.