Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14127
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоральчук, Андрій Богданович-
dc.contributor.authorКотляр, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.date.accessioned2022-11-17T14:40:07Z-
dc.date.available2022-11-17T14:40:07Z-
dc.date.issued2014-12-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції. Патент України на винахід № 107319, МПК A23L 1/19 (2006.01). А. Б. Горальчук, О. В. Котляр, О. О. Гринченко. № a 2014 03914. Заявл. 14.04.2014. Опубл. 10.12.2014, Бюл.№ 23. 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14127-
dc.description.abstractВинахід належить до способу одержання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції, що містить жировий компонент, піноутворювачі, порошкоподібний наповнювач, причому суху суміш одержують розпилюванням жирового компоненту з температурою вище його температури плавлення на поверхню порошкоподібного наповнювача з температурою нижче температури кристалізації жирового компоненту за співвідношення жировий компонент: порошкоподібний наповнювач (16,7-55,5):(44,5-83,3).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;107319-
dc.titleСпосіб отримання сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
107319.pdf133.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.