Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14106
Назва: Спосіб жарення м'яса
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Дата публікації: 12-тра-2014
Бібліографічний опис: Спосіб жарення м'яса. Патент України на винахід № 105398, МПК (2014.01), A23L 1/01 (2006.01), A23L 1/025 (2006.01), A47J 37/00. О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв. № a 2012 04451. Заявл. 09.04.2012. Опубл. 12.05.2014, Бюл.№ 9. 4 с.
Серія/номер: 11;105398
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до індустрії виробництва харчових продуктів, а саме підприємств м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства. Спосіб передбачає теплове оброблення м'яса між двома поверхнями жарення під осьовим тиском 800-1100 Па. Під час теплової обробки крізь м'ясо пропускають електричний струм напругою 20-30 В та частотою струму 0,45-0,55 Гц, забезпечуючи при цьому явище електроосмосу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14106
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
105398.pdf154.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.