Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14106
Название: | Спосіб жарення м'яса |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Скрипник, Вячеслав Олександрович Фарісєєв, Андрій Геннадійович |
Дата публикации: | 12-мая-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб жарення м'яса. Патент України на винахід № 105398, МПК (2014.01), A23L 1/01 (2006.01), A23L 1/025 (2006.01), A47J 37/00. О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв. № a 2012 04451. Заявл. 09.04.2012. Опубл. 12.05.2014, Бюл.№ 9. 4 с. |
Серия/номер: | 11;105398 |
Краткий осмотр (реферат): | Винахід належить до індустрії виробництва харчових продуктів, а саме підприємств м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства. Спосіб передбачає теплове оброблення м'яса між двома поверхнями жарення під осьовим тиском 800-1100 Па. Під час теплової обробки крізь м'ясо пропускають електричний струм напругою 20-30 В та частотою струму 0,45-0,55 Гц, забезпечуючи при цьому явище електроосмосу. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14106 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
105398.pdf | 154.66 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.