Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14106
Название: Спосіб жарення м'яса
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Фарісєєв, Андрій Геннадійович
Дата публикации: 12-мая-2014
Библиографическое описание: Спосіб жарення м'яса. Патент України на винахід № 105398, МПК (2014.01), A23L 1/01 (2006.01), A23L 1/025 (2006.01), A47J 37/00. О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв. № a 2012 04451. Заявл. 09.04.2012. Опубл. 12.05.2014, Бюл.№ 9. 4 с.
Серия/номер: 11;105398
Краткий осмотр (реферат): Винахід належить до індустрії виробництва харчових продуктів, а саме підприємств м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства. Спосіб передбачає теплове оброблення м'яса між двома поверхнями жарення під осьовим тиском 800-1100 Па. Під час теплової обробки крізь м'ясо пропускають електричний струм напругою 20-30 В та частотою струму 0,45-0,55 Гц, забезпечуючи при цьому явище електроосмосу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14106
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
105398.pdf154.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.