Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14106
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Скрипник, Вячеслав Олександрович | - |
dc.contributor.author | Фарісєєв, Андрій Геннадійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T13:44:40Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T13:44:40Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-12 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб жарення м'яса. Патент України на винахід № 105398, МПК (2014.01), A23L 1/01 (2006.01), A23L 1/025 (2006.01), A47J 37/00. О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв. № a 2012 04451. Заявл. 09.04.2012. Опубл. 12.05.2014, Бюл.№ 9. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14106 | - |
dc.description.abstract | Винахід належить до індустрії виробництва харчових продуктів, а саме підприємств м'ясопереробної промисловості та ресторанного господарства. Спосіб передбачає теплове оброблення м'яса між двома поверхнями жарення під осьовим тиском 800-1100 Па. Під час теплової обробки крізь м'ясо пропускають електричний струм напругою 20-30 В та частотою струму 0,45-0,55 Гц, забезпечуючи при цьому явище електроосмосу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;105398 | - |
dc.title | Спосіб жарення м'яса | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
105398.pdf | 154.66 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.