Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14075
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового |
Автори: | Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Кузнецова, Тетяна Олегівна Обозна, Маргарита Василівна Бідюк, Дмитро Олегович Борисова, Аліна Олексіївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Бірка, Адріана Перцевий, Микола Федорович Колесник, Алена Вікторівна Чаговець, Віта Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович |
Дата публікації: | 25-лис-2014 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94630, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, А. Бірка, М. Ф. Перцевий, А. В. Колесник, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2014 05302. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с. |
Серія/номер: | 11;94630 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію та триполіфосфат натрію, а для закріплення заданої структури додатково вносять розчин агароїду. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14075 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
94630.pdf | 155.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.