Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14075
Название: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Обозна, Маргарита Василівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бірка, Адріана
Перцевий, Микола Федорович
Колесник, Алена Вікторівна
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дата публикации: 25-ноя-2014
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94630, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, А. Бірка, М. Ф. Перцевий, А. В. Колесник, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2014 05302. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Серия/номер: 11;94630
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію та триполіфосфат натрію, а для закріплення заданої структури додатково вносять розчин агароїду.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14075
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
94630.pdf155.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.