Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14075
Title: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Обозна, Маргарита Василівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бірка, Адріана
Перцевий, Микола Федорович
Колесник, Алена Вікторівна
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Issue Date: 25-Nov-2014
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94630, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Т. О. Кузнецова, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, А. Бірка, М. Ф. Перцевий, А. В. Колесник, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2014 05302. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Series/Report no.: 11;94630
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію та триполіфосфат натрію, а для закріплення заданої структури додатково вносять розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14075
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94630.pdf155.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.