Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14071
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового |
Автори: | Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Крапівницька, Ірина Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Кузнецова, Тетяна Олегівна Бірка, Адріана Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Чуйко, Людмила Олексіївна Чаговець, Віта Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Борисова, Аліна Олексіївна Колесник, Алена Вікторівна Обозна, Маргарита Василівна |
Дата публікації: | 25-лис-2014 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94629, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, А. Бірка, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Л. О. Чуйко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна. № u 2014 05301. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с. |
Серія/номер: | 11;94629 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану та олію кокосову у співвідношенні 1:1. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, а для закріплення заданої структури додатково вносять розчин агароїду. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14071 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
94629.pdf | 159.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.