Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14071
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевий, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Крапівницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Кузнецова, Тетяна Олегівна | - |
dc.contributor.author | Бірка, Адріана | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елігюсович | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Чаговець, Віта Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Чаговець, Любов Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Борисова, Аліна Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Колесник, Алена Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T12:55:39Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T12:55:39Z | - |
dc.date.issued | 2014-11-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94629, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, А. Бірка, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Л. О. Чуйко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна. № u 2014 05301. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14071 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану та олію кокосову у співвідношенні 1:1. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, а для закріплення заданої структури додатково вносять розчин агароїду. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;94629 | - |
dc.title | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.