Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14071
Название: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового |
Авторы: | Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Крапівницька, Ірина Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Кузнецова, Тетяна Олегівна Бірка, Адріана Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Чуйко, Людмила Олексіївна Чаговець, Віта Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Борисова, Аліна Олексіївна Колесник, Алена Вікторівна Обозна, Маргарита Василівна |
Дата публикации: | 25-ноя-2014 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94629, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, А. Бірка, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Л. О. Чуйко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна. № u 2014 05301. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с. |
Серия/номер: | 11;94629 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану та олію кокосову у співвідношенні 1:1. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, а для закріплення заданої структури додатково вносять розчин агароїду. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14071 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
94629.pdf | 159.15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.