Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14071
Title: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Бірка, Адріана
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Алена Вікторівна
Обозна, Маргарита Василівна
Issue Date: 25-Nov-2014
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 94629, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Т. О. Кузнецова, А. Бірка, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Л. О. Чуйко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, А. О. Борисова, А. В. Колесник, М. В. Обозна. № u 2014 05301. Заявл. 19.05.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 5 с.
Series/Report no.: 11;94629
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану та олію кокосову у співвідношенні 1:1. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію та триполіфосфат натрію у співвідношенні 2:1, а для закріплення заданої структури додатково вносять розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14071
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94629.pdf159.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.