Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14054
Назва: Композиція борошняних страв
Автори: Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Віннікова, Владислава Олександрівна
Курпілянська, Катерина Володимирівна
Дата публікації: 25-лис-2014
Бібліографічний опис: Композиція борошняних страв. Патент України на корисну модель № 94565, МПК A21D 13/08 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч. А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко, В. О. Віннікова, К. В. Курпілянська. № u 2014 03364. Заявл. 02.04.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 4 с.
Серія/номер: 11;94565
Короткий огляд (реферат): Композиція борошняних страв містить борошно, цукор, яйця, сіль, воду та порошок з кабачків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14054
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
94565.pdf161.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.