Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14054
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorГавриш, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorТарасенко, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorВіннікова, Владислава Олександрівна-
dc.contributor.authorКурпілянська, Катерина Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-17T12:22:33Z-
dc.date.available2022-11-17T12:22:33Z-
dc.date.issued2014-11-25-
dc.identifier.citationКомпозиція борошняних страв. Патент України на корисну модель № 94565, МПК A21D 13/08 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч. А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко, В. О. Віннікова, К. В. Курпілянська. № u 2014 03364. Заявл. 02.04.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14054-
dc.description.abstractКомпозиція борошняних страв містить борошно, цукор, яйця, сіль, воду та порошок з кабачків.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;94565-
dc.titleКомпозиція борошняних стравuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94565.pdf161.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.