Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14054
Title: Композиція борошняних страв
Authors: Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Віннікова, Владислава Олександрівна
Курпілянська, Катерина Володимирівна
Issue Date: 25-Nov-2014
Citation: Композиція борошняних страв. Патент України на корисну модель № 94565, МПК A21D 13/08 (2006.01). М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч. А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко, В. О. Віннікова, К. В. Курпілянська. № u 2014 03364. Заявл. 02.04.2014. Опубл. 25.11.2014, Бюл.№ 22. 4 с.
Series/Report no.: 11;94565
Abstract: Композиція борошняних страв містить борошно, цукор, яйця, сіль, воду та порошок з кабачків.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14054
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94565.pdf161.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.