Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1404
Назва: Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля
Інші назви: Research of the dependence of flour extraction on frequency of working organs rotation in grinding down module
Автори: Токолов, Юрій Іванович
Гурський, Петро Васильович
Богомолов, Олексій Васильович
Домніч, Микола Іванович
Ключові слова: борошно;подрібнення;частинка;вальці;мука;измельчение;частица;вальцы;flour;growing;particles;shallow rollers
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Токолов Ю. І., Гурський П. В., Богомолов О. В., Домніч М. І. Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2015. Вип. 1(21). C. 197-204.
Короткий огляд (реферат): У ході експериментальних досліджень обдирного процесу подрібнення зерна пшениці на експериментальній установці визначено залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів і кількості точок контакту зернового матеріалу з подрібнювальними вальцями.
During the experimental studies of roughing the milling process of wheat grain on the experimental installation the dependencies of flour extraction rate on the speed of working bodies and the number of contact points with the grain of the material grinding rollers are determined. It is determined that the increase of rotation frequency of working organs in the process of flour extraction goes down with the size of particles of 125…129 mkm on 3,3…5,3% , and the exit of flour with the particles of 130…135 mkm does not depend on rotation frequency of working organs. Maximal exit of flour 26,2 ± 2% is observed from the work of three pairs of working organs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1404
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (21)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2015_1_23.pdf280.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.